Hyr lyxig etagelägenhet i Alanya!

Güzelyali Homes

Byggnaden

Inspirerad av mosaikarbeten som finns i tunnelbanan i Istanbul skapades projektet Güzelyali Homes som betyder ”Vackert Hem”. Projektet stod klart i november 2013. Byggherrarna har lång erfarenhet av att bygga lyxiga hotell i Antalya-området.

 

Komplexet består av 3 st hus (A, B, C) byggda i högklassigt material och som uppvisar hantverk utöver det vanliga. Till byggnaderna hör 2 st poolområden med vuxenpool, barnpool, solstolar och cafébord med stolar. Det finns även sötvattens-duschar perfekta att skölja av sig i både innan och efter poolbad eller efter morgondoppet i havet. Poolområdena och byggnaderna omges av mycket grönska och växtlighet, vackra och exotiska blommor i olika färger samt bananträd. Allt skapar en lugn och vacker oas.

Komplexet är inhägnat och vid den låsta entrén finns en vaktkur med en portvakt 24 timmar om dygnet. I bottenplan på A-huset, som ligger ut mot gatan, finns Bisquitte där det serveras gott kaffe, bakverk och enklare maträtter, se https://www.bisquitte.com/. Vår lägenhet ligger högst upp i B-huset, i sydvästra hörnet. I källarplanet finns en SPA-avdelning med bastu, hamam och duschar samt ett välutrustat gym.