Hyr lyxig etagelägenhet i Alanya!

I Alanya finns mängder av restauranger för alla smaker!

Restauragntips

Bisquitte Alanya

Bisquitte Alanya

Bisquitte är Alanyas mest populära café och det ligger bara ner för trappan i A-huset. Här serveras bästa tänkbara kaffet med ett stort urval av frukost och mat. Perfekt ställe att starta dagen med en turkisk frukost och en stor kaffe latte!


Tepe Montana Resturant

Ta en taxi till bergen och njut av en äkta Turkisk frukost upp i svala berg med utsikt över hela Alanya. Ingen trip till Alanya är fullbordad utan ett besök här!


Elite Resturant Alanya

Elite Restaurant

Elite Resturant ligger bara 1 minut ifrån lägenheten och är kända för sin utmärkta service. Internationell och Turkisk mat och massor av roliga och goda drinkar erbjuds! Varje lördag spelas det live-musik och Elite är öppet varje dag till kl 02:00. Kom inte sist om ni vill ha ett bra bord på uteserveringen!

Green Beach Resturant i Alanya

Green Beach

Restaurang Green Beach ligger ca 5 minuters promenad från lägenheten. Med centralt läge men ändå långt borta från allt liv och rörelse i staden. Belägen på den berömda Kleopatrastranden med utsikt över det turkosa havet och omgiven av palmer, har Green Beach en nästan magisk känsla som ni kommer vilja njuta av flera gånger. Att maten som serveras dessutom är av högsta kvalitet gör upplevelsen komplett.


D'La Plaza Resturant i Alanya

D´La Plaza

D'La Plaza ligger endast en minut från lägenheten och erbjuder en stor, god och varierad meny med både klassisk turkisk mat och en blandning av italienska samt internationella rätter. D La Plazas ägare Enver har jobbat länge inom restaurangbranschen och talar flytande engelska, tyska och norska/svenska.