Hyr lyxig etagelägenhet i Alanya!

Etagelägenhet / Penthouse i Alanya

Lägenheten

Lägenheten är utrustad för 6 personer, med möjlighet till extrabäddar. Den är i två plan, ligger högst upp i huset och har en fantastisk utsikt över havet, bergen och den vackra Alanyaborgen. Hela lägenheten håller mycket hög klass, med lyxiga och gedigna materialval samt smakfull inredning!
Entre till penthouse

Om lägenheten

På första plan finns ett badrum med dusch, ett stort vardagsrum kombinerat med ett toppmodernt och fullt utrustat kök samt ett sovrum med 2x90 cm sängar. En våning upp finns ett sovrum med 2x90 cm sängar med eget badrum med dusch samt ett kombinerat allrum/sovrum med 2x90 cm sängar samt tillhörande badrum med dusch. Det finns flera balkonger/terrasser. På den större balkongen på nedre plan finns matbord och på terrassen på övre plan finns en loungesoffa och jacuzzi. Samtliga balkonger har underbar utsikt i flera olika väderstreck!

Hissen går till lägenhetens första plan, men det finns även en entré på övre plan. Lägenheten har fritt Internet/WiFi samt TV på båda plan, med fri tillgång till alla internetbaserade europeiska kanaler. Alla rum är utrustade med AC.

Hyr fullutrustad lägenhet i Alanya

Toppmodernt kök

Lägenhetens toppmoderna och fullt utrustade kök inbjuder verkligen till matlagning! Handla färsk frukt, grönsaker och ost på någon av de härliga inhemska marknaderna eller besök den närbelägna saluhallen där ni kan hitta precis allt ni behöver för att laga riktigt goda middagar!

I köket finns även tvättmaskin.

Lugnt sovrum i Alanya

Vilsamma sovrum med tillhörande badrum

Samtliga sovrum har mycket bekväma sängar ( 2x90 cm), garderob samt mörkläggningsgardiner så ni både kan sova gott på nätterna samt ta er en skön siesta om så önskas. Två av sovrummen har tillhörande badrum med dusch. Lakanen håller hotellstandard.

 

Penthouse med havsutsikt i Alanya

25 m2 terass med havsutsikt

På övre plan med utgång från allrummet/sovrummet finns den underbara terrassen på 25 m2 med loungemöbel och jacuzzi med plats för 2 personer.

Njut av havsutsikten, vackra solnedgångar över havet och den vid kvälls- och nattetid upplysta Alanyaborgen!